Cdo Stine i Mrekullueshem

Portali ku do te gjeni gjithe informacionet e nevojshme per viziten tuaj te ardhshme ne Pogradec.

Turet qe Rekomandojme

Turet qe Rekomandojme

Pogradeci ofron nje larmishmeri turesh per cdo stine te vitit.

Pikat e Interesit

Pikat e Interesit

Eksploroni disa nga pikat e interesit me te rendesishme te Pogradecit.

Shiko te gjitha

Bizneset Kryesore

Bizneset Kryesore

Disa nga bizneset te cilat operojne ne Bashkine Pogradec dhe jane te regjistruara ne sistemin tone.

GO2POGRADEC

Bashkoju Komunitetit Tone Online

Portali Go2Pogradec.al eshte nje portal i financuar nga Bashkia Pogradec dhe ju mund te na bashkoheni duke regjistruar Biznese te tjera ne portal, duke propozuar ture dhe pika interesi te ndryshme.

REGJISTRO TANI

Si Funksionon

Si Funksionon

Si funksionon regjistrimi i nje biznesi te ri apo propozimi i tureve dhe pikave te interesit.

 • 01 .

  Biznes, Tur, Pike Interesi

  Keni nje biznes, dini nje tur apo pike interesi qe nuk e kemi ne sistem?

 • 02 .

  Regjistrojeni ne Portal

  Ne do bejme verifikimet e nevojshme dhe do plotesojme/saktesojme informacionin.

 • 03 .

  Publikojme ne Portal

  Me pas, biznesi, turi apo pika e interesit e propozuar do te publikohet ne Portal.

62
Biznese te Regjistruara ne Portal
40
Pika Interesi ne Portal
11
Ture te Shfaqura ne Portal
10
Artikuj Media dhe Blog

Artikujt e Fundit

Artikujt e Fundit

Artikuj te ndryshem nga media, blog apo edhe plot sygjerime te tjera per te shijuar viziten tuaj ne Pogradec.

Shiko te gjitha

Keni Pyetje apo Paqartesi?

Mos nguroni te na kontaktoni per cdo pyetje, kerkese apo paqartesi rreth portalit Go2Pogradec.