Blogerë

Artikujt ne Kategorine: Blogerë

Blogerë
1062
Blogerë

Pogradeci, Driloni dhe liqeni i Ohrit

Bardhyl Berberi   Liqeni i Ohrit është një nga liqenet më të mëdha në Gadishullin Ballkanik dhe llogaritet si një nga liqenet më të vjetra në botë. Ai gjendet në një lartësi mbidetar...