Ture Aventure

Turet ne Kategorine: Ture Aventure

Shteg shëtitje për në Bishnicë-Liqenet e Lukovës
1222
Ture Aventure

Shteg shëtitje për në Bishnicë-...

Përgjatë ecjes për rreth 3.5 orë në këtë shteg do të shihni dy liqene mahnitëse të Lukovës. Liqenet e Lukovës janë zonë e mbrojtur, kategoria III nga IUCN, Monumenti i Natyrës, Ndodh...
Shtegu Pogradec-Guri i Kamjes
1059
Ture Aventure

Shtegu Pogradec-Guri i Kamjes

Pas ecjes për disa orë, ne do të shohim një pamje të mahnitshme nga maja e gurit. Guri duket si një anije në pyllin përreth.Guri i Kamjës është monumenti natyre, është një gur i madh në...
Shtegu Pogradec-Valamarë
910
Ture Aventure

Shtegu Pogradec-Valamarë

Pas ecjes për disa orë, ne do të shohim një pamje të mahnitshme, pyje dhe disa liqene akullnajore fantastikë. Valamara është një mal ku buron lumi Shkumbini. Ky mal shërben si një vijë nd...
Shtegu Alarup-Mali i Thatë
980
Ture Aventure

Shtegu Alarup-Mali i Thatë

Pas ecjes për disa orë, ne do të shohim një pamje të mahnitshme nga maja e malit të Thatë. Do të shohim liqenin e Ohrit dhe Liqenin e Prespës dhe tre zona të mbrojtura. Peizazhi i Mbrojtur P...
Shtegu Tushemisht-Peshkëpi
982
Ture Aventure

Shtegu Tushemisht-Peshkëpi

Gjatë  ngjitjes për disa minuta, ne do të shohim një pamje të mahnitshme të liqenit të Ohrit dhe fshatit Tushemisht. Pas ecjes për disa orë, ne do të përballemi me bukuritë natyrore dhe q...
Shtegu Pogradec-Kabash-Ujëvara e madhe (Katjel)
1294
Ture Aventure

Shtegu Pogradec-Kabash-Ujëvara e m...

Pas ecjes për disa orë, ne do të shohim një pamje të mahnitshme plot gjelbërim dhe lëndina duke parë nga lart edhe panoramën e qytetit dhe liqenit. Përgjatë ngjitjes do të kemi edhe një p...
Shtegu Pogradec-Kodra e Kalasë së qytetit
856
Ture Aventure

Shtegu Pogradec-Kodra e Kalasë së...

Pas ngjitjes për gati 30 minuta shteg ecje në këmbë, ne do të përballemi me një pamje të mahnitshme të Liqenit të Ohrit ku thuajse do ta kemi në pëllëmbë të dorës atë. Kalaja e ...
Shtegu Varret e Grekut-Kozic-Kalivaç
920
Ture Aventure

Shtegu Varret e Grekut-Kozic-Kaliva...

Gjatë  ngjitjes, ne do të shohim një pamje të mahnitshme të Liqenit të Ohrit, Malit të Thatë dhe fshatrave të Mokrës. Pas ecjes për disa orë, ne do të përballemi me bukuritë natyrore d...