Blogerë 877 Aksesime

Revista Gjermane "Albanische Hefte" jehone Pogradecit

Revista Gjermane "Albanische Hefte" i dedikon një hapsirë të gjerë në faqet e saj historisë dhe kulturës të Pogradecit. Bashkë me poezitë e Lasgush Poradecit vijnë të botuara një seri pikturash nga koleksioni i studios së piktorit pogradecar Anastas Kostandini - Taso . Tejet krenarë për këtë botim, një promovim shumë i mirë dhe i nevojshëm për Pogradecin.

Tags