Bar & Kafe 101 Aksesime

Shtëpia e Miqve

Shtëpia e Miqve

Rreth Shtëpia e Miqve

Shtëpia e Miqve është një kafe-galeri krijuar në vitin 2007, ndodhet në qëndër të qytetit, shumë afër me bregun e liqenit. Shtëpia e Miqve nuk ofron vetëm shërbimet e barit por edhe një atmosferë kulturore dhe turistike, me suveniret dhe produktet lokale.

Pija e Thomos është një pije e veçantë artizanale që mund ta gjeni vetëm tek Shtëpia e Miqve në Pogradec.

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Rruga "Naim Frashëri", Pogradec, Shqipëri
  • Tel :
  • Cel : 0692065966
  • Email :
  • Website :