Bar & Kafe 101 Aksesime

d'Arte Coffe

d'Arte Coffe

Rreth d'Arte Coffe

Bar d'Arte Coffe i ndodhur në qendër të qytetit ofron një ambient të qetë dhe artistik, shërbim profesional dhe shërbime bari. Këtu ofrohen kafe dhe produkte ekspresi ( hot and cold ), pije alkolike, lëngje frutash ( Smoothies ), Mocktails, Kids' Mocktails, Cocktails, Milkshakes, Ice Creams etj.

Orari 08:00 -23:00

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Flasin disa gjuhë
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :