Institucione Shtetërore 1220 Aksesime

Komisariati i Policisë Pogradec

Rreth Komisariati i Policisë Pogradec

Vizioni i Policisë së Shtetit është:

“Së bashku për një komunitet më të sigurt”

Synimi strategjik aftagjatë i Policisë së Shtetit është krijimi i një mjedisi sa më të sigurt për shoqërinë shqiptare, i cili do të sjellë përmirësim në cilësinë e jetës së qytetarëve duke e bërë Shqipërinë një vend të dëshirueshëm për të punuar e jetuar. Ky vizion është i lidhur me zbatimin e filozofisë së Policimit në Komunitet dhe zhvendosjes më pas drejt fazës më të avancuar atë të Sigurisë Publike.

Numër kontakti : 129

Facilitete

  • Orar Zyrtar Pune

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Adresa : Rruga "10 Dëshmorët e Pojskë