Biblioteka 1168 Aksesime

Biblioteka "Mitrush Kuteli" Pogradec

Rreth Biblioteka "Mitrush Kuteli" Pogradec

Biblioteka " Mitrush Kuteli " në qytetin e Pogradecit, ofron një koleksion të kuruar të burimeve të informacionit, të përzgjedhura nga specialistë të ndryshëm. Në bibliotekë të gjithë mund të regjistrohen dhe të shfrytezojne librat si dhe hapesirën për të lexuar.
Biblioteka funksionon në bazë të dy ndarjeve, salla e lexuesve për femije dhe salla e lexuesve për të rritur. Librat janë të kategorizuar sipas qëllimeve që kane lexuesit ( libra klasiskë, artistikë, shkencorë si dhe revista apo shtypin e shkruar).

Orari i Bibliotekës : E Hënë - E premte - 8.00- 15.00

 E shtunë - 8.00-12.00

Facilitete

  • Orar Zyrtar Pune
  • Sallë Leximi

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Bulevardi " Naim Frasheri" Pogradec