Zyra Postare 7 Aksesime

Zyra Postare Pogradec

Zyra Postare Pogradec

Rreth Zyra Postare Pogradec

Posta Shqiptare sh.a është shoqëria më e madhe tregtare që operon në tregun e shërbimeve  postare dhe financiare. Zyra Postare në Pogradec nuk ka në fokus vetëm aktivitetin tregtar, por shërben si një ndërmjetese  vitale midis biznesit, qytetareve dhe institucioneve.
Misioni i Zyres Postare në Pogradec është të vazhdojë proçesin e sherbimeve postare e financiare në vend, duke i garantuar klientit cilesi maksimale të shërbimeve si dhe arritjen e standarteve në të njëjtin nivel me Postat homologe të rajonit e më gjere.

Shërbime Postare
Shërbimi Postar Eskperes i Brendshem.
Shërbimi Postar Ekspres i Jashtëm.
Shërbimi Postar Universal.
Shërbimi Super Eskpres Mail (SEM).

Shërbime Financiare
Arketime
Pagesa
Transferta parash
Kurs i Këmbimit Valutor

Facilitete

  • Mundësi parkimi
  • Ajër i kondicionuar
  • Wireless
  • Internet me kabëll
  • Flasin disa gjuhë
  • Akses për personat me karrocë
  • Orar zyrtar pune

Tags

Vendndodhja :