Teknologji 101 Aksesime

NEPTUN

NEPTUN

Rreth NEPTUN

Ne dyqani e "Neptun" do te gjeni te gjitha paisje elektroshtepiake qe mund ti duhen kujdo, si televizora, lavatrice, frigorifera por edhe paisje te tjeta elektronike si kompjuter, telefona te ndryshem edhe laptop dhe kufje si dhe paisje te tjera.

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Flasin disa gjuhë
  • Paguhet me kartë
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :