Restorante 101 Aksesime

RESTORANT "THE CHANGE"

RESTORANT

Rreth RESTORANT "THE CHANGE"

Restoranti "THE CHANGE" ndodhet ne qytetin e Pogradecit, nje restorant modern ne afersi te liqenit. Ne restorant mund te gjeni gatime tradicionale por dhe nga ato te kohes. Restoranti njihet gjeresisht per gatime me baze mishi por edhe peshku.                                                       

Facilitete

  • Akses për personat me karrocë
  • Mundësi parkimi
  • Përshtatshëm për bebet
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :