Restorante 101 Aksesime

Restorant Poradeci

Restorant Poradeci

Rreth Restorant Poradeci

Restorant Poradeci është një Restorant  krijuar në vitin 1993, ndodhet në qëndër të qytetit, shumë afër me bregun e liqenit. Restorant Poradeci ofron një gamë të gjerë të gatimeve tradicionale dhe të veçanta Poradecare. Ambientet e restorantit ofrojnë një arkitekturë klasike duke kujtuar në këtë mënyre edhe historikun e këtij restoranti, ku në vitet 30 të shekullit të kaluar ky restorant ka egzistuar me emrin "Bella Venecia" dhe ka qenë restoranti më i njohur i qytetit.

Ju mirëpresim të shijoni gatimet tona tradicionale!

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Rruga "Naim Frashëri", Pogradec, Shqipëri
  • Tel :
  • Cel : +355696275305
  • Email :
  • Website :