Restorante 101 Aksesime

Pizza Restorant Artist

Pizza Restorant Artist

Rreth Pizza Restorant Artist

Tek "Pizza Restorant Artist" do te gjini pica te ndryshme me shije fantastike, ambjent te ngrohte dhe mikpritje. Specialitet tjeter i ketij restoranti eshte edhe pasta te ndryshme, ku gatuhet me mjeshteri nga stafi, i vleresuar nga te gjithe klientet e restorantit.

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :