Restorante 101 Aksesime

Bar-Restorant Xhili

Bar-Restorant Xhili

Rreth Bar-Restorant Xhili

Kuzhinë e pasur tradicionale shqipëtare dhe vecanërisht pogradecare,ku do të gjeni shumëllojshmëri gatimesh të peshkut mbret të liqenit tonë Koranit, gjithashtu belushkës, krapit,klenit,ngjales etj. Shijes së mrekullueshme të gatimeve i shtohet dhe natyra mbreselënesë në të cilen gjendet restoranti. I ndodhur mes bukurise dhe qetesise të parkut të Drilonit dhe freskisë së liqenit të Pogradecit, do të ndjeni relaksin që ju ka munguar në jetën e përditshme dhe të zhurmshme. Nxitoni të na vizitoni...dimri po afrohet...vera u bë dhe pret të mbarohet e shoqeruar me Koran se si i thone një fjale këtej nga anët tona Korani lind në gjol e vdes në verë!
Ju mirëpresim!!!

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Flasin disa gjuhë
  • Mundësi parkimi
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Drilon Tushemisht, Pogradec, Albania
  • Tel :
  • Cel : +35569 217 5602
  • Email :
  • Website :