Njësi Akomoduese 101 Aksesime

Vila Dante

Vila Dante

Rreth Vila Dante

VILA DANTE - TUSHEMISHT, POGRADEC

- BAR
- RESTORANT
- HOTEL
- MUZIKE LIVE

Ju ofron një ambjent të ngrohtë dhe familjar me një shërbim cilësor, ku mund të shijoni një shumëllojshmëri gatimesh, pranë natyrës dhe gjelbërimit që të fal një kenaqësi të pakarahasueshme gjatë qëndrimit tuaj. Tek ne do të gjeni një shumëllojshmëri ushqimesh cilësore. Ja vlen në çdo kohë të frekuentohet çdo eveniment, qoftë ai i zakonshëm apo jo, këtu do e shijoni super.
JU MIREPRESIM!

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Flasin disa gjuhë
  • Mundësi parkimi
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :