Njësi Akomoduese 101 Aksesime

Toka Restorant Hotel

Toka Restorant Hotel

Rreth Toka Restorant Hotel

Toka Restorant Hotel është një nga hotelet më të rinj në Hudënisht të rethit Pogradecit. Hoteli është i vendosur shumë pranë liqenit dhe për rrjedhojë dhomat e tij ofrojnë një pamje relaksuese dhe të mahnitshme nga liqeni i Ohrit.

Toka Restorant Hotel ofron edhe shërbimet e barit dhe restorantit me një kuzhinë të pasur tradicionale Pogradecare ofruar me shume profesionalizëm dhe mjeshtëri. Restoranti ofron gatime të produkteve të peshkut dhe mishit veçanërisht Tava e Koranit dhe mishi i pjekur. Veranta e Restorantit ka një pamje të mrekullueshme të Liqenit, wirless falas dhe parkim falas, shërbimi është perfekt.

Ju Mirëpresim!

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Flasin disa gjuhë
  • Mundësi parkimi
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :