Njësi Akomoduese 101 Aksesime

Lake Park Resort

Lake Park Resort

Rreth Lake Park Resort

Lake Park Hotel Resort i ndodhur në rrugën nacionale Lin-Udënisht, afër bregut të Liqenit të Ohrit ofron shumllojshmëri shërbimesh: dhoma të kompletuara me pamje nga Liqeni, wirless, shërbim në dhoma, restorant me gatime tradicionale Pogradecare, bar, shërbim në verantë me një hapësirë të madhe dhe të gjelbërt, organizim të ceremonive martesore, plazh privat; zhezllona, parkim falas etj. Jeni të mirëpritur të kaloni momente dhe çaste relaksi të paharueshme.
Në Lake Park Hotel Resort, ne e dimë që çdo ditë, gjithçka që bëjmë është të krijojmë skenën për ju. Sepse ndërsa mund të jetë skena jonë ... është historia juaj

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Akses për personat me karrocë
  • Flasin disa gjuhë
  • Mundësi parkimi
  • Përshtatshëm për fëmijët
  • Plazh privat
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :