Njësi Akomoduese 101 Aksesime

Hotel Kooperativa

Hotel Kooperativa

Rreth Hotel Kooperativa

Nje hotel i ndertuar kohet e fundit ku modernia dhe tradicionalia jane nderthurur ne menyren me te mire te mundshme. Ky hotel ofron clodhje dhe relaks  per kedo qe zgjedh te akomodohet ne hotel. 

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Paguhet me kartë
  • Përshtatshëm për fëmijët
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Rruga Dhimiter Shkurti, Pogradec 7301
  • Tel :
  • Cel : 069 686 3551
  • Email :
  • Website :