Njësi Akomoduese 101 Aksesime

Hotel Elite

Hotel Elite

Rreth Hotel Elite

Elite është zgjedhja e duhur për të gjithë ata që dëshirojnë një kombinim të hijeshisë, paqes dhe qetësisë. Hoteli ynë ndodhet në një pikë shumë strategjike dhe për të vizituar qytetin e Pogradecit.


  • Pamje nga Liqeni
  • Pamje nga Qyteti

Elite Hotel është një nga hotelet më të rinj në qytetin e Pogradecit. Hoteli është i vendosur në shëtitoren e qytetit pranë liqenit dhe për rrjedhojë dhomat tona ofrojnë një pamje relaksuese nga liqeni i Ohrit.

Elite është hotel më 4 yje dhe ka 33 dhoma te vendosura në 8 kate me lehtësira dhe funksione të plota.

Dhomat fqinje të hotelit janë të lidhura me njëra tjetrën dhe është e mundur që me kërkesën paraprake të klientit ato të bashkohen.
Të ftuarit duhet të kontaktojnë paraprakisht hotelin për kërkesa specifike si shtretër për femijë apo foshnje.

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Flasin disa gjuhë
  • Mundësi parkimi
  • Përshtatshëm për bebet
  • Përshtatshëm për fëmijët
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :