Njësi Akomoduese 101 Aksesime

Hotel British

Hotel British

Rreth Hotel British

MIRSEVINI NË BRITISH HOTEL

British Hotel është një nga hotelet më të reja në qytetin e Pogradecit. I vendosur në qendër të qytetit, British Hotel Pogradec ofron strehim me 4 yje për pushuesit. Ndër objektet e këtij hoteli është edhe një Bar-Restorant i vendosur në katin e fundit të tij i cili ofron një pamje të mahnitshme të qëndrës së qytetit dhe Liqenit. Dhomat e hotelit janë shumë komode dhe ofrojne pamje edhe të Liqenit edhe të Qytetit. Hoteli ofron shërbime 24 orë, pastrimit kimik, Ajër i Kondicionuar së bashku me WiFi falas në të gjithë godinën. Parkimi privat mund të organizohet në një pagesë shtesë.
Restoranti ofron kuzhinë tradicionale shqiptare dhe ndërkombëtare. Stafi i British Hotel flet disa gjuhë të huaja.

Ejani na Vizitoni!

Ne flasim gjuhën tuaj!

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Flasin disa gjuhë
  • Përshtatshëm për fëmijët
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :