Klinika Dentare 101 Aksesime

Klinika Dentare Smilepoint

Klinika Dentare Smilepoint

Rreth Klinika Dentare Smilepoint

Klinika dentare Smilepoint ka si synim kryesor të saj promovimin e shëndetit oral si dhe ofrimin e shërbimeve dentare komplekse dhe trajtimin e sëmundjeve të gojës nëpërmjet një shërbimi të specializuar dhe profesional të niveleve të larta. Ky shërbim bëhet i mundur në sajë të teknologjisë dhe aparaturave bashkëkohore që kjo Klinikë disponon si edhe në sajë të profesionalizmit dhe cilësisë së punës që ofrohet nga stafi mjekësor dhe me shumë eksperiencë i kësaj Klinike.

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :