Klinika Dentare 101 Aksesime

Klinika Dentare Mega Dent

Klinika Dentare Mega Dent

Rreth Klinika Dentare Mega Dent

Klinika Dentare Mega Dent

Dr. Megi Ruvina

Klinika dentare Mega Dent vjen tek ju me një staf te specializuar dedikuar të gjithë familjes perfshirë këtu femijët, adoleshentët dhe të rriturit.

Tek ne mund të gjeni specialitete bashkëkohore si Terapi, Kirurgji, Ortopedi, Implantologji, pastrim gurëzash, zbardhim profesional, vizita dhe grafi, drejtim ortodonci. 

Orari: 8:00-20:00

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Mundësi parkimi
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Rruga "Reshit Çollaku" Pogradec, Shqipëri
  • Tel :
  • Cel : 0699122999
  • Email :
  • Website :