Farmaci 101 Aksesime

Farmaci "Vivi"

Farmaci

Rreth Farmaci "Vivi"

Farmaci "Vivi" ka një staf farmacistësh të kualifikuar dhe falë gamës së gjerë të produkteve e shërbimeve të ofruara, profesionalitetit dhe seriozitetit janë kthyer në një pikë referimi për shumë banorë të Pogradecit dhe më gjerë.
Prej shumë vitesh, misioni ynë është të ofrojmë një shërbim të karakterizuar nga profesionalizmi, kompetenca dhe mirësjellja, gjithnjë në shërbim të klientit.

Orari:           E Hënë - E Djelë            Ora  7:00-23:00

*Farmacia është e hapur edhe për ditët e festave kombëtare.

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar

Tags

Vendndodhja :