Farmaci 101 Aksesime

Farmaci "Ela"

Farmaci

Rreth Farmaci "Ela"

Farmaci "Ela" me një gamë të gjerë produktesh farmaceutike kërkon të ndihmojë krijimin e kushteve të nevojshme për një jetë më të shëndetshme, të jetë afër jush me rrjetin e saj farmaceutik dhe të ofrojë produkte dhe shërbime të një standardi të lartë!

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Rruga "Reshit Çollaku" Pogradec, Shqipëri
  • Tel :
  • Cel : +355693275931
  • Email :
  • Website :