Farmaci 101 Aksesime

Farmaci Bjo Farma

Farmaci Bjo Farma

Rreth Farmaci Bjo Farma

Farmaci "Bjo Farma" me një gamë të madhe medikamentesh cilësore dhe produkte farmaceutike, ofron një shërbim të karakterizuar nga profesionalizmi, kompetenca dhe mirësjellja, gjithnjë në shërbim të klientit.

Ç'do Ditë     Orari:    08:00-19:00 

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :