Farmaci 101 Aksesime

Farmaci Armando

Farmaci Armando

Rreth Farmaci Armando

Farmaci Armando ofron produkte farmaceutike dhe parafarmeceutike nga më cilësoret.

Orari: Çdo ditë 8:00-22:00

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Rruga "Gani Butka", Pogradec Albania
  • Tel :
  • Cel : +355692493920
  • Email :
  • Website :