Fole Resto Lounge Bar & Rooms

Fole Resto Lounge Bar & Rooms

Rreth Fole Resto Lounge Bar & Rooms

"Fole Resto Lounge Bar & Rooms" eshte nje restorant, bar, lounge por gjeni edhe dhoma ditore me qera. Ku tradicionalia dhe modernia jane gershetuara ne menyre perfekte. Aty gjeni pije nga me te ndryshme, ushqime por edhe mikpritje.

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Mundësi parkimi
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Rruga Nositi, Pogradec 7301, Albania
  • Tel :
  • Cel : +35569 333 8233
  • Email :
  • Website :