Bar & Kafe 101 Aksesime

Bar Liqeni

Bar Liqeni

Rreth Bar Liqeni

‘Bar Liqeni’ është i vendosur në qëndër të qytetit dhe është hapur që prej vitit 2011.
Tani vjen me një risi të re për klientët e tij duke transformuar ambientet  dhe me një Menu të  larmishme.

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Mundësi parkimi
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :

  • Adresa : Rruga "Reshit Çollaku" Pogradec, Shqipëri
  • Tel :
  • Cel : +355672177255
  • Email :
  • Website :