Banka 9 Aksesime

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank

Rreth Raiffeisen Bank

Në një kohë ku jeta është shumë sfiduese dhe e shpejtë ju nevojiten partnerë përgjatë udhëtimit të jetës. Raiffeisen Bank është këtu për t’ju përgjigjur pyetjeve tuaja Çfarëdo që ju nevojitet, paketat dhe produktet tona i përshtaten nevojave tuaja!
Sherbimet qe ofron Raiffeisen Bank:
OPERACIONET:                                  KURSIMET DHE INVESTIMET:
-Llogari Rjedhese                                -Depozita me Afat
-Paketat per Kliente Individe               -Kursime Fikse
KARTAT:
-Sherbim i Kujdestarise
-Karte Krediti                                       SHERBIME ONLINE:
-Karte Debiti                                        -Platforma Dixhitale Raiffeise ON
-Mastercard Debit Contacless            -MPAY
-Sherbimi i sigurise 3D                       KREDI TE SIGURUARA:
-Depozitim parash ne ATM                 -Kredi per Blerje Shtepie
KREDI TE PASIGURUARA                -Kredi Konsumatore me Hipoteke
-Kredi Kufi (Overdraft)                        -Aplikacioni Shtepia ime
-Kredi e Shpejte
-Kredi Ekspres RSF

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Mundësi parkimi
  • Orar zyrtar pune

Tags

Vendndodhja :