Banka 101 Aksesime

Credins Bank

Credins Bank

Rreth Credins Bank

Credins Bank u licensua në 2003 duke qenë banka e parë me kapital shqiptar dhe me një slogan original: “Ne flasim gjuhën tuaj”. Përgjatë këtyre viteve aktivitet, Credins bank ka zgjeruar gradualisht rrjetin e degeve, të ATM dhe POs, duke shtuar në mënyrë të vazhdueshme gamën e shërbimeve dhe produkteve bankare dhe sot mund të themi me krenari që ofrojmë dhe mbulojmë 3600 nevojat financiare të çdo klienti anembanë vendit. Credins Bank ka qenë partneri kryesor i shumë investimeve dhe sipërmarrjeve shqiptare dhe një nga kontribuesit kryesorë në fushën e përgjegjësisë sociale në të gjitha aspektet duke afirmuar më tej imazhin e bankës si banka e të gjithë shqiptarëve. Sot, Credins Bank renditet në 3 bankat më të mira në treg, e dyta në kredidhënie dhe e treta në total asetesh dhe depozitash. Sikurse sot, banka ka mbi 900 punonjës, 59 degë, dhe mbi 300,000 klientë.

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Mundësi parkimi
  • Orar zyrtar pune

Tags

Vendndodhja :