Banka 8 Aksesime

Alpha Bank

Alpha Bank

Rreth Alpha Bank

Alpha Bank Albania operon në Shqipëri që prej vitit 1998 dhe ofron një gamë të gjerë produktesh dhe
shërbimesh për klientët individë, biznes dhe korporatë nëpërmjet një rrjeti të gjerë degësh dhe kanalesh
të tjera alternative, si ATM, Alpha e-banking, si edhe pika të pranimit të pagesave me kartë (POS).
Misioni i Bankës është të jetë një partner i besueshëm për klientët e saj duke krijuar me ta marrëdhënie
solide dhe afatgjata të bazuara në besim, respekt dhe sinqeritet.
Vizioni i Bankës është përmirësimi i vazhdueshëm i produkteve dhe shërbimeve, për të plotësuar
nevojat bankare të klientëve të saj dhe kontribuar në rritjen e cilësisë së jetës së tyre.

Τel: +355 42 240 477 / +355 42 278 500
Email: info.albania@alpha.gr Web site: www.alphabank.al

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Mundësi parkimi
  • Orar zyrtar pune

Tags

Vendndodhja :