Banka 101 Aksesime

Albprogres

Albprogres

Rreth Albprogres

SH. K. K Albprogres e ushtron aktivitetin e saj sot në të gjithë Qarkun Elbasan,Korce dhe Pogradece.

Objekti i kesaj Shoqërie është që të marrë depozita me ose pa interes nga antarët dhe t’iu japë antarëve kredi sipas rregullores e statutit të Shoqërisë.
Shoqëria ka një bord drejtues prej  shtatë anëtarësh ku përfaqëson të gjithë teritorin e saj.
Gjithashtu Shoqëria ka dhe një administrate me pesë punonjës: Administratori, Ekonomisti, dy Oficere Kredie dhe një Arkëtar
Shoqëria ka një bilanc pozitiv dhe një qëndrueshmëri në treg në fushën e mikrokredisë.

Aktivitetin kryesor për vitin 2019 ka qenë dhënia kredi anëtarëve të Shoqërisë për Bujqësi, e Blegtori, Sherbime, Tregti etj… si  Sera Diellore, Pemetari, Gjedhë (lopë dele e dhi), ndërtim, Bar-resorant  Riparim shtëpie dhe mobilim, etj….
SH. K. K Albprogres jep kredi për të gjithë llojet e aktiviteteve që ndodhen në zonën rurale, njëkohesisht dhe per rritjen e mirqënies së tyre.

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Orar zyrtar pune
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :