Agjenci Turistike 101 Aksesime

KLEDIONIS TRAVEL

KLEDIONIS TRAVEL

Rreth KLEDIONIS TRAVEL

AGJENSI TURISTIKE KLEDIONIS TRAVEL
Agjensi Turistike Kledionis Travel themeluar në vitin 2012 në qytetin e Pogradecit, rruga "Kajo Karafili", në krye të rrugës Rinia, si dhe agjensia tjetër ndodhet në Tiranë, Adresa rruga e "Dibrës" pranë Selvisë.
E vlerësuar nga Unioni Turistik Shqiptar si Agjensia më e mirë në Qarkun e Korçës.
Ofron:
*Bileta avioni në të gjithë botën! 
*Bileta trageti 
*Bileta autobuzi në gjithë Europën dhe në Ballkan 
*Rezervim hoteli në gjithë botën, 
*Siguracion i shëndetit në udhëtim 
*Paketa turistike brenda dhe jashtë Shqipërisë, Guida, Eksursione!
*Shërbim Taxi brenda dhe jashtë vendit, në aeroporte etj!
*Makina me qera! 
*Si dhe Real Estate, shitje ose dhënie me qera pronash, apartamente, dyqane, lokale etj!

Facilitete

  • Ajër i kondicionuar
  • Flasin disa gjuhë
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :