Agjenci Turistike 101 Aksesime

Egnatia Alvavel

Egnatia Alvavel

Rreth Egnatia Alvavel

Agjensi Turistike Egnatia Alvavel
Agjensi Turistike Egnatia Alvavel ndodhet në qytetin e Pogradecit, rruga: "Kajo Karafili", në krye të rrugës "Rinia".
Kjo agjensi turistike ofron Bileta autobuzi brenda vendit: Tiranë, Durrës, Rrogozhinë, Elbasan, Prenjas, Librazhd, Korçë; dhe jashtë vendit me Greqinë dhe Turqinë: Pogradec-Athinë, Kostur, Kozan, Larisa, Lamia; Pogradec-Selanik, Edhesa, Janica, Veria, Katerine; dhe Pogradec-Stamboll.

Facilitete

  • Flasin disa gjuhë
  • Wireless

Tags

Vendndodhja :