Zgjidh nje kategori

Pune artistike me grep dhe qendisje te llojeve te ndryshme.

Pune me vegel (qilima,rrugica me perperje pambuk,lesh sipas porosive)

Punime te cilesise te larte.

Disponon punime nga te gjitha llojet .

Facilitete

Sherbime

Detajet e kontaktit
Adresa:
pogradec
Celular:
0692460234
Email:
intelektintelekt@yahoo.com
----------------- ---------