Zgjidh nje kategori

Nje vend ideal per te shijuar kuzhinen tradicionale dhe peshkun e fresket te gatuar me mjeshteri.

Te gjitha keto, te shoqeruara me vere te prodhuar vete. Qe te shijoni Pogradecin, duhet te vini ketu!

Facilitete

Communication

  • Albanian, English

Sherbime

Detajet e kontaktit
Adresa:
Rr. Naim Frasheri
Celular:
355692336669
Email:
test@test.com
----------------- ---------