Zgjidh nje kategori

Bar Restorant Tradita ofron menu tradicionale te zones me nje ambjent mjaft clodhes dhe tradicional. Ky restorant frekuentohet shpesh nga turiste. Ju mirepresim!

Facilitete

Other Facilities

  Communication

  • Albanian, English

  Sherbime

  Detajet e kontaktit
  Adresa:
  rr. Fan Noli
  Celular:
  355674061213
  Email:
  macollitanasto@yahoo.com
  ----------------- ---------