Zgjidh nje kategori

Cdokush mund te shkoj dhe te vizitoj "Kasollen". Eshte dicka e vecante,interesante dhe shume domethenese. Gjithcka qe eshte perdorur per ndertimin e saj ka nje kuptim. Eshte nje dhome e vogel e cila mund te sherbej thjesht per nje vizit per ta pare ose te shfrytezohet per nje dreke ose per nje darke, por personi duhet ti blej ushqimet dhe ti pregatise vete.

 

Facilitete

Sherbime

Detajet e kontaktit
Adresa:
Rr. Mulla Kurti
Celular:
355696038123
Email:
test@test.com
----------------- ---------