Zgjidh nje kategori

Vetem 2 km nga Pogradeci, nese ngjiteni pergjate rrjedhes se lumit do zbuloni nje vend te mrekullueshem. Me burime me uje te kristalte, lendina te gjelberuara dhe hije te fresketa do ishte vendi i duhur per piknik.

Facilitete

Sherbime

Detajet e kontaktit
Adresa:
Pogradec
Celular:
Email:
----------------- ---------