Zgjidh nje kategori

Kur kthehesh ne te majte te rruges Qafa e Thanes-Tirane dhe ndjek rrugen e fshatit ju mund te shijoni luginen piktoreske te lumit Shkumbin. Ne afersi te fshatit Golik do te gjeni nje ure te lashte qe nga periudha romake e njohur si Ura e Golikut. Kjo ure elegante me tre harqe eshte ndertuar me nje arkitekture te vecante.

Facilitete

Sherbime

Detajet e kontaktit
Adresa:
Rruga Qafe-Thane Proptisht
Celular:
Email:
----------------- ---------