Zgjidh nje kategori

Ofrojme gatime tradicionale Pogradecare ,ushqime te lehta ,Peshk,Mish,Spageti, Supa, Pizza si dhe gatime Italiane.

Sherbimi i dhomave : Pamje fantastike nga liqeni, Mengjezi sipas deshires ,shazllon ne breg te liqenit.

Facilitete

Other Facilities

  Communication

  • Albanian, English, Italian

  Capacity

  • Number of Rooms
  • Conference and Events rooms numbers

  Rules

  • Check in
  • Check out

  Sherbime

  Detajet e kontaktit
  Adresa:
  Rruga 10 Deshmoret e Pojskes
  Celular:
  0692491542
  Email:
  PIZZA.TEBABO@GMAIL.COM
  ----------------- ---------