Zgjidh nje kategori

Salle shfaqje 150 vende, Salle ekspozimi, ambjente pune dhe sherbimi..... Te dielave ofrohet shfaqje.

Facilitete

Other Facilities

  • Opening Hours 08:30-16:00

Communication

  • Albanian

Sherbime

Detajet e kontaktit
Adresa:
Bulevardi Deshmoret e Pojskes Ish Qendra e Femijve
Celular:
355692722110
Email:
----------------- ---------