Zgjidh nje kategori

Additional Contact - 0692250109

Facilitete

Other Facilities

  • Exchange, Fishing

Communication

  • Albanian, English, Greek

Capacity

  • 11Numri i dhomave ne hotelin
  • 1Numri i sallave per konferenca dhe evente

Rules

  • Check in 12:00
  • Check out 11:00

Sherbime

Detajet e kontaktit
Adresa:
Rruga Pogradec Tushemisht, Tushemisht
Celular:
355692252603
Email:
----------------- ---------